Forberedelser - og nei, vinen skal ikke i maten, den skal i kokken ♪♫. Deres viner er gjort i den opprinnelige Haro vingård og hagl tilbake til de første vinene som produseres her, så selges som "Cune Clair" en slags Bordeaux lookalike
Vi dropper Bordeaux og Burgund. Konjakk, forrett og hovedrett. La oss begynne med forretten-. Dryss litt salt og sukker i bunnen av en form eller på et fat som passer til laksen
Bland til slutt forsiktig inn eggehviten. Rød Bordeaux Blend. Fordel moussen i porsjonskåler og la dem stå kjølig minst en time, gjerne to før servering
Den andre gangen ribba kom ut av ovnen tok vi den ut av den ildfaste formen og silte av kraften som hadde samlet seg, over i sausen som fortsatte å putre som om ingen ting hadde hendt
Karakteristisk for rødvinene fra Bordeaux er deres mørke røde farve. Ingrediensene til forretten kan gjøres ferdig på formiddagen -og oppbevares i bokser i kjøleskapet
Karakteristisk for rødvinene fra Bordeaux er deres mørke røde farve. Ingrediensene til forretten kan gjøres ferdig på formiddagen -og oppbevares i bokser i kjøleskapet
Oppskriften på denne sausen kom jeg over på Husrems Kjøkken, og for en saus. I hovedtrekk holdt jeg meg til oppskriften, men i stedet for å bruke fiskekraft, brukte jeg kraften fra dampede blåskjell og hadde også i litt Fungi
Mange små hyggelige hotell, flott og skiftende natur i de forskjellige regioner, god vin og mmmmmat. Selv om de lange lunsjmåltider også der i stor grad har måttet vike for fast food og dårlig kafe mat, finnes det heldigvis fremdeles mange landsens små restauranter som serverer tradisjonelle retter og regionale spesialiteter
Forrett. Dette drakk vi en god rødvin til (Bordeaux Superieur)Dessert. Har du ikke Aperol, så kan du bruke Campari, som er ganske lik i smaken, men er rød i steden for oransje i fargen
Men med en aldri så liten tilføyelse om at seks slott som ble forfremmet til Grand Cru Classé og to slott som ble Premier Grand Cru Classé B, skulle beholde betegnelsen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.