Jeg ikke laget sushi før, og har aldri visst hvordan den matretten fremstilles. Sushi viste seg å ikkeværeså vanskelig å lage selv som jeg hadde trodd, det gikk ganske raskt unna
Jeg er en av dem som gjerne går litt over-the-top og ikke liker å gjøre ting hvis ikke det skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
I år ble måltidet ekstra langt, da mannen og jeg hadde en liten misforståelse som førte til at potetene ikke kom i ovnen før etter at forretten var spist
MellomgrovtGir 3 brød11/4 kg hvetemel50 g sammalt rug grov50 g siktet rugmel50 g sammalt spelt50 g sammalt hvetemel50 g havremel40 g maltekstrakt1 liter vann20 g salt15 g gjærHa alle ingrediensene unntatt salt og gjær i en eltebolle, elt i 2 minutter, og la deigen hvile i 30 minutter
Alle kan jo ærlig innrømme at ikke alle rugbrødene smaker like godt. kombiner det med no knead metoden, bruk kefir istedenfor vann og erstatt noe av rugmelet med hvetemel for at brødet skal få litt mer gluten sånn at det hever seg bedre og ikke ender opp som en murstein når det kommer ut av ovnen
Om du ikke har hønsekraft selv, kan du selvfølgelig «jukse» med terning/pulver eller lignende. Det blir selvfølgelig ikke fullt så godt, men godt blir det uansett
På lik linje med den berømte sviskekaken så blir ikke besøket det samme uten. STSHÆIDARA, bare å ikke prøve seg på noe annet, da retten ikke finnes andre steder og dermed ikke har noe annet navn eller uttale
Så jeg satte altså i gang med å lage gnocchi, og det viste seg å ikkeværeså vanskelig. Jeg er veldig glad i italiensk mat, og her om dagen fikk jeg lyst til å prøve å lage gnocchi selv
Kanskje jeg lager fra bunnen av neste gang, oppskriften såikke altfor vanskelig ut. Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at det ikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
Stek lett i panna til strimlene er stekt på alle sider, men ikke gjennonmstekt, husk vi snakker stir fried (hurtigsteking på høy varme mens kjøttet beveges rund i panna)
DET BETYR IKKE AT DET IKKE KAN SPISESTvert imot, det er et utmerket tilbehør til mange kjøttretter. radisjoner er tradisjoner og skal ikke tøyses med, eller
Ikke nødvendigvis lavkarbo, som kan være bra for mange, men ikke alle. Men jeg vil heller skrive om hvordan du faktisk kan gå ned disse kiloene, og holde dem av med noen enkle valg i hverdagen
Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikker HVER dag. Jeg elsker iskaffe. Og har testet mange ulike varianter (klikk på bilder for oppskrift)
Det er mandag, det er tirsdag, det er onsdag, jeg vet ikke. Det er ikkeså viktig. Det er ferie. Sommerdagene renner som en lang, rolig elv med kun enkelte innslag av litt sure miner og dårlig stemning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.