Det finnes en del glutenfrie knekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Her har dere en rett som passer som både lunsj og middag. Kylling med bacon og tzatziki. salt og pepper. ♦ Rør sammen kesam, sukrinmelis, salt, pepper og revet agurk hvor du klemmer ut vannet først
Dei blei for ett par veker siden og har blitt laga i fleire varianter i ettertid. Kombinasjonen mellom sjokolade&peanøtt, salt&søtt er jo berre nydelig, og det heilt fantastisk at man kan lage sunne varianter som man kan nye med god samvittighet, kvardag som helg
mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
Kjempegod og smakfull kyllinggryte med karri. Fra å være heltidsblogger med eget foretak til en studenttilværelse, så har selvsagt matlagningen blitt preget av dette
Storfe og karbonadedeig. Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
En fyldig, mørk og deilig saus som virkelig setter en ekstra spiss på måltidet. For min del er saus ofte alfa og omega for at en middag skal gå fra OK til OMG
Etter at hun døde for to år siden har vi spinket og spart på de glassene vi hadde igjen. Pappa tok oppdraget med å vanne, gjødsle og etter hvert legge nett over ripsbærbuskene sine
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydelig tilbehør. Kvernet salt og pepper. Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling
Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Reinkjøtt er helt vanvittig godt på smak, og med en mørhet du ikke finner i noe annet kjøtt
Jeg har laget mine første sjokoladekuler, og jeg må si som eldstemann. Det endte med to sjokoladekuler etter kveldsmaten, og jeg har måttet gjemme resten for å i det hele tatt kunne ta bilder av de før de forsvinner
Jeg har vært på min første Michelinstjernerestaurant, og det skjedde i stjernehimmelen. camembert), kyr, villsvin, gåselever, sjømat fra Atlanterhavskysten, calvados, cider og poiré med mer
Har lenge hatt lyst til å lage coq au vin, nå ble det en anledning, og jeg ble ikke skuffet. Rør det sammen, legg på lokk og la stå kjølig til neste dag
Jeg vet at det er mange som ikke spiser frokost fordi de rett og slett ikke har matlyst på morgenen. Disse tipsene jeg har her er både sunne, lette å lage, og utrolig gode
Erik Hexeberg, som også er leder for Kostrefrom for bedre helse, et innlegg i Dagens Medisin hvor han er kritisk til de kostholdsrådene som blir gitt til diabetikere
Her kommer dagens spicy og sunne middagstips. Fremgangsmåte Skjær svin i mindre biter og stek sammen med litt smør, finhakket hvitløk, ingefær, chili og krydder til gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.