Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen. Fjern stenene og strø over brun farin over og bland lett og forsiktig sammen
I går kom idErik hjem med norske epler i posen og kake iblikket. Dermed ble det varm eplekake med vaniljekremtilettermiddagskaffen - aldeles uten at jeg løftet en finger
juli på kalenderen min, men ute er det nesten høst. Ettersom det er innedagi dag har det blitt en del rydding og den nye støvsugeren jeg fikk av svigerstil bursdagen min har virkelig fått kjørt seg
Høsten er for de aller fleste matelskere den aller beste tida. Jeg har klatret i trærne, det betyr glass med kirsebær og plommer, og har hasselnøtter til tørk på benken
Dagens gryte er en variant av jambalaya, men siden kokebøkene alltidinsisterer på at klassiskedittenogdattener må inneholde både ditten og datten, og Prixen jeg går forbi på vei hjem fra jobb verken har krepsehaler (ditten) eller Andouillepølse (datten), og jeg uansett ikke er så glad i ordet må når det kommer tilmatlaging, har jeg kalt minJambaLaila
Årets sopptur legger jeg for min del til nærmeste matvarebutikk. Om høsten kan du finne gyldne kantareller i skog og mark, samt i mange matvarebutikker
Hvis du ikke allerede har laget det, er det på tide. Og som du sikkert vet så er det jo så enkelt. På butikken får du kjøpt ferskt lammekjøtt i pakker som er beregnet for en kjele
Koselig, og ikkeminst godt. Nå kom virkelighøstfølelsen hos meg. Kan nok skylde på været der ja, med vinden som uler, regnet som pisker på tak og vindu, og inne er det blitt skumt, men koselig er det
Først ut var Høst som er smaksatt med eplemost fra syrlige og lokale epler fra Lier. Haandbryggeriet har lansert en årtidserie med belgiskSaison som grunnøl
Ikkeminsthvilke typer epletrær som fins og hvordan mulighetene for modning er. I HELGA HAR VI VÆRT ET STED HVOR SELVDYRKEDE EPLER FIKK EN VISS OPPMERKSOMHET
bruk mindre vann visst du ikke har jordskokk i suppen. Nå som det er høst smaker det deilig med varm suppe og dagens suppe er en lavkarbo soppsuppe med bacon og ostechips som smakte helt nyyyyydelig
Snart färdig gryta. Ingredienser. Skjær kjøttet opp ilitt store terninger, ca. Varm oljen i en panne, og brun kjøttet til det har fått en fin brunfarge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.