Kok opp 1/3 av bringebærpuréen, skvis ut vannet av gelantinplatene og la de smelte i den varme puréen. 25-30 grader. 250 g bringebærpuré (Lages av 550 gram tinte frosne bringebær, kjørt i en food-prosessor
Pynt med ferske reker, litt dill og skvis over litt sitronsaft. 1,5 -2 dl kremfløte. 100- 150 gram pillede ferske reker. Smelt smør i en gryte og tilsett melet, la det surre mens du rører i 1 -2 minutter. La sausen småkoke mens du rører jevnlig i 5 -10 minutter, til melsmaken er borte. 1,5 -2 dl kremfløte. 100- 150 gram pillede ferske reker
Skvis over litt sitronsaft. ( 2- 4 porsjoner). La de brunes 2-3 minutter på høy varme og snu dem. Den skal nå steke i 20-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha smør i en gryte å ha så oppi soppen og la det surre i 3-4 minutter, rør av og til. Ha smør og olje i en litt dyp panne, ha så oppi asparges og la det surre 3-4 minutter. Relatert 2- 4 porsjoner
Det er ikke mye smør det er snakk om, særlig hvis du har en panne med non-stick belegg. Laksefilet, bein og skinnfri - 500 gram Creme fraiche - 1/2 beger Soyasaus - 1/2-1 ss Sitron - 1 skvis Gressløk Salt og pepper Vårløk - 3-4 stk Cherrytomater Smør - Til steking Tilbehør Salat Cherrytomater Byggris
Deretter helte jeg over kokosmelk, tomatpure, karri, skviset lime og paprika i tynne strimler. Lagde karri-kylling-thai gryte i går og må si jeg er blitt en reser på kjøkkenet
Tyrkisk tomat- og agurksalat. Jeg pleier også å servere en enkel salat til, for eksempel en grønn salat eller raspet gulrot og reddik med en skvis sitron og litt god olivenolje
Mine var litt vanskelige å dele opp på grunn av det tjukke sjokoladelaget, i tillegg lot eg den stå litt for lenge i romtemperatur før oppskjæring - eg veit kakestykkene ser litt skviste ut
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
En skvis lime gjør seg også godt. Samme fremgangsmåte kan så klart brukes på å en større potet, tilsett litt kylling eller kokt skinke i fyllet - og vips har du en deilig hovedrett også
Server chimichanga med rømme eller kesam, salsa, salat og en liten skvis lime. Oppskrifter - Middag. Ny vri på tacofesten - chimichanga Til 2 personer 1 pakke karbonadedeig 1 løk Tacokrydder. La det putre i 4 -5 minutter. Varm opp tortillaene i 20 -30 sekunder i mikroen eller i stekeovnen. Stek på 225 grader nederst i ovnen i 10 -15 minutter, til lefsene har fått en gyllen farge
En skvis sitronsaft kan også være godt på. 4-6 porsjoner som hovedrett, mer som tilbehør eller buffetrett. 2-3 fedd hvitløk, hakket. Relatert 4-6 porsjoner. 2-3 fedd hvitløk, hakket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.