Det er ikke sikkert at dem helt husker hvordan man fordøyerhvitt mel, gjær, sukker og marsipan. Da er vi godt inne i påskefeiringen og jeg tenker at det er på sin plass å reposte dette innlegget nok en gang
Hvis symptomene blusser opp igjen kan det være lurt å unngå disse matvarer. Det anbefales i første omgang å unngå poteter, tomater, aubergine og grønn paprika, men denne listen kan gjerne utvides til alle søtvierplanter dersom du finner ut at ditt nervesystemet og/eller fordøyelsessystemet er overfølsomt
Unngå å tilsette enda mer glutenfritt mel eller stivelse i en deig før du faktisk har testet ut oppskriften som den står skrevet, ja selv om deigen/røren ser tynn ut
Ikke rør for fort, for vi vil helst unngå for mye luftbobler i glasuren. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.