Leserspørsmål: Hvordan unngå tørr glutenfri bakst?
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 mel
  • 1. Å bytte glutenholdig mel (feks rugmel) i en oppskrift med èn type glutenfritt mel (feks rismel eller mandelmel) kontra en glutenfri melblanding som er en blanding av ulike typer glutenfritt mel (feks bokhvetemel
  • 2. Å bytte mengde glutenholdig mel med akkurat samme mengde glutenfritt mel i vanlige oppskrifter som vi har lyst å gjøre glutenfri.
  • 3. Å bruke glutenfritt mel som er proteinfattig. (Som jeg nevnte gir jo protein struktur og stabilitet i baksten.)
  • 4. Å tilsette enda mer glutenfritt mel ut over det oppskriften sier du trenger fordi du synes røren ser tynn ut i forhold til det du er vant til med glutenholdig mel. Som du kanskje har oppdaget er ofte glutenfrie rører tynnere og mer
  • 2. Ikke bak med kun èn type glutenfritt mel. Bruk heller en blanding av minst to glutenfrie meltyper.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.