Så her, slik lager du surdeig og får en ordentlig egoboost. En surdeig krever ikke mye tid egentlig, men den krever at du vet du er hjemme til rett tid i minst en uke
Skanken er faktisk ganske magisk når det kommer til kombinasjonen varme og tid. 4 rødløk, delt i fire båter6 hvitløksfedd, finnsnittet4 timianskvister4 lammeskanker, til sammen ca 1,2 kg1 stor pastinakk, skrelt8 salviebladerSalt og pepper2 1/2 dl kalvekraftGremolta. Ta av lokket, og stek dem i ytterligere ca 30 minutter, til kjøttet løsner fra beina. 4 lammeskanker, til sammen ca 1,2 kg
Samtidig er den utrolig tilpassningsdyktig når den ikke får det den skal. Spørr du en ernæringsfysiolog kan du faktisk få et helt annet synspunkt enn en annen ernæringsfysiolog
Stek løk og kjøttdeig til kjøttdeigen har fått litt farge, hell av overflødig fett/væske. Du kan også vende det litt inn i retten, for å få ost,tomater mm
Tips tilhvordan du velger de beste oljene ser du lengre ned i artikkelen. Hvordan bruke olivenolje. Du har kanskje fått høre at den ikke egner seg til steking eller oppvarming
♦ Hampfrø fås med og uten skall. Hamp har i en årerekke vært brukt industrielt og blant annet til å lage møbler, tøystoff, papir, drivstoff og maling, men nå jeg vil veldig gjerne skrive litt om hampfrøene som supergfood
Jeg byttet farge opp til fler ganger i måneden, og selvfølgelig gjorde jeg ikke dette hos frisøren, jeg kjøpte meg forskjellige farger på matbutikken - og prøvde ofte drastiske forandringer som å gå fra svart til blondt
Få oppskrift på en av mine favoritter til frokost. Her skal dere få oppskrift på en god smoothie. Om det er snakk om snacks, tilbehør eller rett og slett frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.