Det er ikke minst mange gode matretter som man med fordel skal legge seg på minne. her skal man bruke marmorert kjøtt, slik at fettet smelter under kokinga og gir en fantastisk smak i måltidet
Lykke til og fortell gjerne hvordan du gjør det. Du kan velge om du vil dyppe de i litt sesamfrø for å få litt annen tekstur og smak, Wasabi bruker jeg å blande i soyasaus, men det er opp til hver enkelt hva man liker
Hvorfor ikke starte dagen med noen hjemmebakte rundstykker til familien. Disse er enkle å lage, og for all del bruk av det melet du allerede har i skapet selv om det er rug, spelt, hvetemel eller havremel
Litt gluten går fint, men mye gluten går ikke så fint. Det trengs ingen hokkus-pokkus-ingredienser, kun vanlige ingredienser man har stående i kjøkkenskapet
Jeg har gått rundt i flere uker og tenkt på vafler og hvor mye jeg har savnet det. Ettersom jeg unngår gluten så langtdetgår, måtte jeg prøve meg fram til en glutenfri, og såklart vegansk, oppskrift
Ha så i vaniljeekstrakt eller frøene fra vaniljestangen å vend inn forsiktig. Dette trenger du. Begynn nederst i sprøyteposen og dra pinnen forsiktig opp mot poseveggen og ut
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.