Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat. En veldig god lakserett med litt syrlig saus, en lakserett som lages på kort tid og den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke
Belgfrukter generelt er også noe vi bør spise mer av siden de holder oss mette lenge, har et lavt kaloriinnhold, er rike på mineraler som jern og folat og er en god kilde til proteiner
 Dette skulle vise seg Ã¥ bære det BESTE vi har tilberedt i kjøttbassenget sÃ¥ langt. Noe av det første vi mÃ¥tte prøve i Sous Vide’n var Salmalaks
Til en person trenger du. Lysegrønn saus. 200 gram laksefilet. 1 dl fløte - kokes til den tykner litt/ reduseres til ca halvparten. Ta kjelen til side, rør inn 1 ss smør og 1-2 ss pesto etter smak. 200 gram laksefilet
Jeg hadde et stykke rå SALMAlaks som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til. Jeg er fortsatt i humør tiltil "ekte" norsk mat, selv om jeg elsker maten i Italia
- Soyasaus. Den er skinn og benfri og klar til bruk. Salma er laksefilet av ypperste kvalitet. Salma topp. Begynn med å skjære laksestykket ditt i skiver
Bland alle ingredientsene til sursøt saus og legg i varm wok. Har du ikke tid til å kutte grønnsaker selv kan du godt bruke en frossen wokblanding fra butikken
Server sausentil. Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over. Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.