Bruschetta med grillet brød er fabelaktig smaksrik festmat, matpakkemat eller som kveldkos. Jeg benytter avokado i min tomatbruschetta som inneholder sunne fettsyrer, og gir god balanse i både smak og konsistens
Suppen er rustikk, tradisjonsrik spansk bondekost og minner om gratinert løksuppe i oppbygging, så liker du det, vil hvitløksuppen her garantert falle i smak
Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. Bland tomatene med finhakket hvitløk, finsnittet basilikum, et par spiseskjeer olivenolje samt salt og pepperSkjær brødet i skiver og pensle det med olivenolje på begge siderStek skivene i ovnen på 200 grader til de får en lett gylden fargeTa ut brødet og gni det med hvitløksfedd som er delt i toLegg tomatblandingen på brødet og avslutt med noen dråper olivenolje og pepper
Del tomatkjøttet i terninger som blandes med olje, hakket hvitløk og basilikum, salt og pepper. 1. Dypp tomatene i kokende vann i 30 sekunder for at skinnet skal løsne
Hvitløksuppe. Glinsende, mørke auberginer, lange velduftende paprikaer, herlig ny løk, squash og hvitløk smelter langsomt i gryten og toppes med tomater til en velsmakende ratatouille
Grovhakk hvitløken. Ha vann, salt og vhitløk i en kjele og kok opp. La det det koke i 10 minutter. Tilsett urtene og la det trekke noen minutter under lokk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.