Hverdags fårikål. 19. 11. 2014 kl. 17. 18 i. Retter med kjøttdeig. 3 kommentarer. Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del
Selv om jeg har ganske strenge kostholdsrutiner så blir noen ganger fristelsen for stor, og denne gangen var det en glutenfri skolebolle som var fristerinnen (for skoleboller er vel hunkjønn
Rømmegrøt vs lavkarbo rømmegrøt. 13. 05. 2015 kl. 17. 27 i. Blogg. 4 kommentarer. God onsdag. Ikke lenge til 17. mai nå, og vi vil derfor legge ut oppskrift på rømmegrøt som er en tradisjon hos oss å spise på 17
Er du en av dem som tar tran. Trodde du at tran veide opp for at du ikke liker fet fisk. Jeg fant en undersøkelse (Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention, 17(5)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Pattegris vs lammekjøtt. 17. 02. 2016 kl. 18. 32 i. Diverse. Ingen kommentarer. Kom over en artikkel fra Top Chef på tv2 hvor deltakerne skulle grille pattegris, det første som slo meg, er det så mye værre enn de små søte lammene som blir slaktet bare få måneder
Øl vs Øl17. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Mikrobryggeriene i Norge har i underkant av 3% av det norske øl markedet og brygger sånn cirka 770 ulike typer øl
I tillegg er mandler en sunn erstatning for de usunne karbohydratene vi får i oss i hverdagen. Mandler har uten tvil blitt en naturlig del av min hverdag
FremgangsmåteJeg hadde frokostgjester på mandag og da lagde jeg disse rundstykkene. Jeg er ett “slump-menneske” når jeg baker gjærbakst, så nå som jeg har begynt denne bloggen må jeg holde tungen rett i munnen
Hei hei. Har dere det bra. Jeg er på besøk hos stefaren min på Senja der jeg sitter inne i regnværet og prøver å pløye igjennom fagstoff til eksamen om noen uker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.