Da var barnehagen startet opp igjen og det var igjen klart for matpakkelaging. Må si jeg føler meg rimelig rusten etter en nok så koselig jul, men jeg kommer meg nok fort inn i svingene igjen
Hverdags fårikål. 19. 11. 2014 kl. 17. 18 i. Retter med kjøttdeig. 3 kommentarer. Det er ikke alltid det passer med mat som tar mange timer å lage, eller som gjerne koster en del
Sviddå har blitt vekket fra en ufrivillig lang dvale. Det å flytte er ikke til å spøke med og det har definitivt konsekvenser for tid som kan tilbringes på kjøkkenet
I går gikk min "fryseperiode" på 2 mnd i forbindelse med fødsel ut på SATS Bislett. Det vil si at jeg er tilbake på studiotrening igjen 7,5 uke etter fødsel
FremgangsmåteJeg hadde frokostgjester på mandag og da lagde jeg disse rundstykkene. Jeg er ett “slump-menneske” når jeg baker gjærbakst, så nå som jeg har begynt denne bloggen må jeg holde tungen rett i munnen
Nå når jeg er i ferd med en ny start her i Bergen, så kjenner jeg at motivasjonen er enorm. Treningen har det ikke vært noe problem med, der har jeg klart og holde på de gode rutinene
Hei hei. Har dere det bra. Jeg er på besøk hos stefaren min på Senja der jeg sitter inne i regnværet og prøver å pløye igjennom fagstoff til eksamen om noen uker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.