0. Ca
40 % av oljen er enumettet, og siste rest er flerumettet. Over 30 % av all spiselig olje som blir produsert er nettopp palmeolje. En av grunnene til denne store produksjonen er at den i stor grad "overtok" da man fant ut hvor negativt trans
HVAERGREIAMEDLOMPER. Et spørsmål jeg ofte får erhva slags lomper jeg spiser, om jeg velger spelt, original, havre, Buer, Auli ellerhva enn det måtte være
Hvamedpannekaker til middag i dag. Det blir litt dårlig medoppdateringer og en del repriseoppskrifter disse dager, men slik er det å sitte med hodet ned i pensumbøkene fra morgen til kveld
Det er skrevet utallige artikler og bloggposter om denne form for kaffe, og vi ser støtt og stadig hashtagene #fettkaffe #kokoskaffe #kaffemedkokos og #bulletproofcoffee på sosiale medier
Hver chlorellacelle – som hverer en egen mikrorganisme omtrent på størrelse med et mennesklig rødt blodlegeme – er omringet av en kraftig cellevegg laget av hemicellulose, alfacellulose, proteiner, lipider og glutation, som virkerantioksiderende og som styrkerleveren
Du kan nå kose deg med saftige, sukkerfrie, glutenfrie (om du benytter glutenfrie havregryn), protein- og fiberrike, nydelige kanelmuffins som smaker KAKE ♥
Hva gjør jeg med slappe grønnsaker jeg egentlig bare har lyst å kaste. For å gjøre middagen mer komplett, stekte jeg noen svinestrimler i en stekepanne, som jeg blandet sammen med grønnsakene på slutten av baketiden
Spe med vann og røren er for tykk. I dag deler jeg en ny variant av vafler. Serveresmed f. Jeg synes det er greit å variere litt på oppskriftene jeg bruker og i går laget jeg denne varianten av vafler
Det vil si at de egentlig er vanskelige å fordøye alle mennesker (vi vet alle hva som kan skje hvis vi spiser for mye kål og bønner), men for menneskermed IBS kan det virke som at de er ekstra vanskelige å fordøye
Ett av mine mest populære blogginnlegg erhva som er forskjell på rømme, creme fraiche og kesam, hvor jeg lister opp en kjapp oversiktmed beskrivelse på ulike meieriprodukter og bruksområder
Med en andel enumettet fett som ikke ligger så langt tilbake for olivenoljens. Dette er egentlig en sommerrett, fordi grønnsakene i oppskriften er fra egen hage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.