Det blir litt dårlig medoppdateringer og en del repriseoppskrifter disse dager, men slik erdet å sitte medhodet ned i pensumbøkene fra morgen til kveld
- Kok op nudler som det står på pakken, sett nudlene til side og begynn og steke kjøttet. Dette tar under en halvtime og lage, og inneholder masse sunne ingredienser
Fylle wrapen meddet du ønsker som for eksempel hjertesalat, tomat, en boks tunfisk, et kokt egg, skiver av hallumi ost, en halv avokado og en dæsj sitronsaft
Men jeg har også lovet at det skal være mulig for deg å komponere egne middagsretter, med riktig innhold, hvis det ikke passer deg å spise det ene ellerdet andre
Dette innlegget er skrevet som et ledd i et samarbeid medAdamsmatkasse. Det eneste jeg ikke er hundre prosent fornøyd med, er at jeg synes deterberegnet litt lite grønnsakerperperson
Kalkunfilét med tomatsaus og cous cousSkinkepai med spinat og fetaIndisk spisskummenkylling Oppskriften finnerdere i mitt innlegg fra april ved å klikke på denne linken
Rør tildet har smeltet. Når jeg har kveldsvakt erdet greit med en lettvin middag. For når jeg skal lage middag før arbe, erdet veldig greit at det ikkje tar så veldig lang tid
Tilsett vasket og oppskjært blomkål og rør om mens detkoker opp. Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og deter alltid en populær middag her i huset
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Stek videretildetteer blankt. Hell vannet av grønnsakene og mos dettetil en glatt mos. Du lager jo aldri vond mat, men jeg synes deter godt med fløte og rømme i
Så var det mandag igjen og herkommer et middagtips til uken. 8 kommentarer. Dettesmaker kjempegodt og sunt måltid som i tillegger rikt på proteiner, vitaminer og omega 3. 8 kommentarer
Om du ikke finner grønnsakspasta, eller synes deter dyrt, kan du lage ovnsbakte potetbåtertil. Da var det på tide med en deilig fiskemiddag her på bloggen
Barna var super happy for hva de fikk servert, og minsten mente at dette burde jeg lage oftere. Derettertilsetter du løk, hvitløk og oregano tildette blir mykt og gyldent
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.