Jeg har vel så vidt nevnt på bloggen at jeg har heklet mye i det siste. Forøvrig så reiser vi på ferie i morgen, så noen av innleggene fremover vil være forhåndsskrevet
Nå harvi kommet oss inn igjen, og tulla bader litt. Jeg kom på at Ingrid og tulla hadde bygga telt når hu sov der forrige uke, så tenkte vi måtte prøve på det hjemme også
Marsipankake, sjokoladekake og jordbær-iskake. Denne falt virkelig i smak. Som jeg blogget om for noen dager siden, så laget jeg skuffins til bursdagsbarnet
Der rører vi med jevne mellomrom mens den stivner til den serveres. Det er jo på slutten av rabarbrasesongen, alt skal bort og gi plass til en ny vekst til senere i sommer
Hvor ofte harvi ikke kjøpt bananer, og før vi vet ordet av det er de blitt brune. Det er utrolig kjedelig å måtte kaste mat bare fordi vi ikke "rakk" å bruke det
Lurer på om de harvår-glühwein da. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
Del med vennene dineFacebookGoogleTwitterSkriv utE-postLinkedInLik dette. La det så hvile et kvarter før det serveres, gjerne med noen kokte blomkålstilker og bønner som her
Jada DER fikk jeg litt bråbrems i prosessen, men da hun viste hvor enkelt det var OG poengterte at det ikke burde være perfekt - DA - la sjokkbølgen seg og jeg satt igang
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Eg har også teke med oppskrift på sukkerlake, den er grei å bruke viss du syns likøren din er for skarp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.