Jeg har byttet ut klassiskekyllingfileter med kylling overlår med beinogskinn, for at retten i selv seg ogikkeminst denne kremet tomatsausen som lages smaker enda bedre
jeg serverte det enkelt oggreit med bare risoglitt salat, nam. Ingredienser400 g kyllingfilet1 boks hakkede tomater1 ss tomatpurre1 løk2 hvitløksfeddbasilikumoreganokorianderhavsaltpepper2 dl vannFremgangsmåtestek kyllingfiletibiter med litt olje, så tilsett resten av ingredienseneog la det stå å småkoke i 10 min. 400 g kyllingfilet. 2 hvitløksfeddbasilikumoreganokorianderhavsaltpepper
Krydre dem med salt og pepper Ta sausen ut av ovnen og rør innpersilleog vårløk like før servering Legg kyllingen på toppen av sausen hvis du vilServer gjerne med ris eller brød ved siden av
Tror det er første gangen jeg lager denne med kylling, og har tidligere brukt pølse eller kjøttdeig. Dette er en enkel hverdagsmiddag som jeg lager i ny og ne
Stek kyllingfileti olje, krydre med salt og pepper. Tilsett gulrot, løk oghvitløki stekepannen og la det surre noen minutter før du tilsetter moste tomater
Lag wraps ved å rive av en god bit av brødet, smør på et tykt lag med hummusog legg på biter av kylling, paprikaog løk (jeg deler de litt opp når jeg tar de fra grillen)
Populær ognæringsrikrisrett med kylling eller kalkun, grønnsaker ogi dette tilfellefullkornsris. Dette er en rett hvor du rett og slett bruker de grønnsakene du har i kjøleskapet, for variasjon fryder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.