Svinefilet er en slager – alltid – og kan lages på mange ulike måter. Det lønner seg å marinere svinefilet, for ellers kan det bli litt tørt og kjedelig
Jeg bar brukt skinkebiffer av svin ytrefilet, men du kan bruke svinekoteletter i stedet. Stek skinkebiffene i litt smør og legg skiver av mais på stekepannen slik at de får litt brunfarge
Honningmarinert svinekjøtt. 18. 02. 2016 kl. 16. 58 i. Middag. 4 kommentarer. Jeg elsker honningmarinader, har aldri lagt det før med fant ut at nå var det på tide å prøve seg
Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. 1. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i ca
Honningmarinert Laks med Couscous. Det blir lenge mellom hver gang jeg blogger nå. Hadde en slitsom forrige uke med en liten syk gutt i hus, men alt er ok nå
Server skinkebiffene med appelsinsausen, salaten og kokt ris. 2 - 3 skinkebifferlitt smør eller olje til steking 1 appelsin2 ss. Brun skinkebiffene raskt i varm stekepanne legg de i et ildfast fat og etterstek i stekeovn i 4-5 min. 2 - 3 skinkebiffer
Denne nudelretten er full av smak fra det asiatiske kjøkken. Svinefileten er marinert i en honningmarinade og rullet i sesamfrø før steking, og er saftig og crispy
Skal bli litt flinkere å teste forskjellige produkter. Fant Matmesterens Honningsmarinert Juleskinke på butikken her i går, og fikk lyst til å teste den
Utrolig digg grillspyd med marinert kylling og grønnsaker. Nammis. Grillsesongen er endelig tilbake, og i dag er det marinerte kyllingspyd som skal på grillen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.