Svinefilet er en slager – alltid – og kan lages på mange ulike måter. Det lønner seg å marinere svinefilet, for ellers kan det bli litt tørt og kjedelig
Denne nudelretten er full av smak fra det asiatiske kjøkken. Svinefileten er marinert i en honningmarinade og rullet i sesamfrø før steking, og er saftig og crispy
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
Det er lørdag og dette sto på menyen i kveld. Eller det var lørdagskveld. -) Ingenting er så avslappende å sitte seg rundt middagsbordet med kjæresten og nyte et deilig mat og drikke
Svinefilet er deilig og magert kjøtt som passer godt til marinering. Her blir det en herlig kombinasjon av sennep og honning, men prøv også en chilibasert saus
Svinefilèt er deilig mørt og super enkelt å lage. Søker man på nettet etter oppskrifter er det bare å velge å vrake blant de utallige variasjoner som finnes
Når svinefileten fylles på denne måten blir den saftig og velsmakende, særlig med såpass mye urter, og så ser det så innbydende ut, man spiser litt med øynene også
Hver gang vi spiser svinefilet og prøver nye oppskrifter er konklusjonen klar. Vi elsker svinefilet. Denne spennende oppskriften med blåmuggost må nok være den som til nå er rangert høyest på listen
Svinefilet og eple passer godt sammen, her har jeg også brukt masse gode rotfrukter og eplesider. Dette er skikkelig gjestemat, og det er gjestemat som er aldeles nydelig og som nesten lager seg selv, her kan mye gjøres på forhånd
Svin kan tilberedes på mange måter, og en populær variant av svin kan være innbakt svin. Jeg vil ikke tro at dette er noen ukjent rett for deg, hvis du en gang har vandret inn og sett på menyen på en kinesisk restaurant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.