Det er utrolig enkelt og kjapt, og som alt annet som er hjemmelaget, smaker det mye bedre. 300 g hjemmelaget marsipan. 150 g hjemmelaget marsipan. 300 g hjemmelaget marsipan
Hjemmelaget marsipan er både enkelt, godt og gøy, her er Pernilles marsipangris. Hjemmelaget marsipanMandlene skal ligge i en til to dager for å bli tørre
Nydelig hjemmelaget marsipan som er perfekt til marsipankuler og marsipanbrød. Ikke bare er det godt, du får blant annet i deg magnesium, kalsium, kalium, mangan, kobber, antioksidantene vitamin E og selen ved å nyte denne godbiten
Jeg har fått flere henvendelser om jeg vil dele oppskriften jeg bruker når jeg lager hjemmelaget marsipan, og det er klart jeg vil ♥ Oppskriften har jeg funnet HER, og jeg synes den er helt super
På dette bildet er marsipan den med strø. Jeg har trillet kuler med flerfarget kakestrø og stenger med appelsinstrø500 g mandler 500 g melis 1 ss eggehviteEventuellt konditorfarge om du vil farge marsipanen200 gr
Hjemmelaget Marsipan. Hjemmelaget Marsipan. 500 g mandler. 450 g melis av fruktose (knus fruktosen i kjøkkenmaskinen om du ikke finner ferdiglaget på helsekosten / butikken )
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.