I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en brødoppskrift til dere. I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget
Jeg prøvde meg nettopp på en ny brødoppskrift litt inspirert av ingrediensene i et Bibelsk brød, Esekielbrød, som regnes som et av verdens sunneste brød
Dette brødet må dere bare prøve å lage. Valnøttene gir brødet en nydelig nøtteaktig smak. Bland alt godt sammen og fordel i 2 brødformer. Sett ovnen på varmluft (uten å forvarme) 80 grader og sett brødene inn til heving i ovnen (40 minutter)
Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
Hjemmebakte tacobrød. Oppskrift på deilige pitabrødaktigebrød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Å lage egen sprudlende cider er langt enklere enn man kan forestille seg og milde himmel så godt
Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken. Men jeg skal innrømme at jeg har prøvet og feilet noen ganger før jeg fikk til et saftig brød, med god skorpe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.