Dekk en stor langpanne med bakepapir og hell pannekakerøren oppi. (Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annenkonsistens fordi den er ovnsbakt)
Jeg har prøvd meg frem med mange varianter påjakten etter den perfekte røra. Stek på middels varme, vær oppmerksom på at de vil kreve litt lengre steketid enn “vanlige” pannekaker
Stek så pannekakerpå vanlig måte, men lag dem gjerne på størrelse med det vi kaller lapper/sveler, også skal de være litt tykkere enn norske pannekaker
Selv har jeg brukt en rød pesto som vi selger påBakerinnen. Ta et pizzahjul og lag strimler på ca. Disse twista brødene er saftig og med mye smak, smaken ligger i snurrer inni brødet og fyllet kan varieres
Disse kulene er perfekte som enliten snack i forbindelse medtrening eller på tur. De smaker godt, tar liten plass og gir litt energipåfyll når du trenger det
Så legger du en stripe med grønnsaker over på langs. Dette er en lett og god middag som også kan fryses ned og da varmes i stekeovnenpå svak varme når en har lyst på
Mos bananenmeden gaffel. Disse pannekakene er både lette å lage og relativt sunne. De er også smarte å lage hvis du har noen bananer som du syns har blitt litt for modne
Ha litt smør i en stekepanne og stek pannekakenenoen minutter på hver sine til de er gyldne. De er perfekte til dessert med vaniljeis eller til en ekstra god og søt frokost
Tøm ut vannet og legg karamellen som nå er blitt kald over i handa di, prøv å rull karamellbiten til en kule i handa, hvis du ikke får til å lage en kule av det må du koke det mere og ta prøvenpå nytt etter enliten stund
Ble veldig inspirert da jeg så instagram-bildet til envenninne som spiste frokost på The Nighthawk Diner på Grünerløkka i dag, og fikk et umiddelbart New York-savn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.