12.00 I
kalenderen skriver jeg opp deadlines for samarbeid og sponsede innlegg, og i dag tok jeg noen bilder til et prosjekt som lanseres i mars slik at jeg har bildene 100% klare til innlegget slippes. Jeg har også tatt noen bilder til et par make
Denne helgen skal det for min del være mye trening og juleforberedelser, det er en bra kombo. så reiste jeg bort forrige helg, så da ble det som det ble, men sånn er det jo innimellom
Det er en fordel å skjære bananene i skiver før du fryser de. DESSERT TIME. Isen må spises med en gang, den smelter ganske fort ellers må du putte den tilbake i fryseren, men den er best når den er nylaget
Breakfast time. 28. 10. 2014 kl. 11 i. Frokost. Ingen kommentarer. ♥ God morgen. Nå har jeg nettopp spist en god frokost og skal snart hive meg på trening
Dekk til deigene med plastfolie og sett bakeplaten i fryseren i noen timer. Form delene til boller og legg dem i hver sin bolle som er smurt godt med olivenolje
Dette gjør at deigen hever fortere og det tar en halv time å heve til dobbelt størrelse. Mens deigen hever sjekk skapene for alt som kan brukes på pizza
Det er Søndag og ei ny veke står for tur. Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
Smør bunnen i en mellomstor ildfast form med litt smør eller olje og hell i kjøttsausen. Fordel makaronistuingen på toppen og dryss over resten av osten
Det er imidlertid intet i veien for å lage en større versjon. Denne flotte marengskaken egner seg utmerket til å forberede i dagen i forveien og masse friske bær gir vakker sommerstemning
Følg med underveis siden hver stekeovn er forskjellig. bruk saltede og ristede for å få snackvarianten1 dl (50 gr) linfrø1 dl (50 gr) sesamfrø2,25 dl (50 gr) kruskakli 2 ss fiberhusk1/2 ts salt5 dl vannevt. Stekes på 160°C i varmluft og 180°C i vanlig ovn i ca 1 time
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.