Nå er jenta kommet ut av eksamenshula og ny inspirasjon er på plass til bloggen. Jeg skal få sendt over noen bilder av kokeboken, så skal jeg vise dere hvordan den ble
Lillesøster har nå passert 5 måneder. Hun har fått smaksprøver i en måned nå, og det fungerer supert. Hun har til nå fått smake eple, pære, vannmelon, banan, markjordbær, grønn drue, aprikos, sviske, bringebær, avokado, søtpotet, potet og gulrot
Morgenstund med sprø flak av frø, mandler og tørka bær. Jeg ergrer meg til stadighet over butikkhyller med uttallige varianter musli basert på dårlig korn, alt for mye sukker, søtning, dårlige fettsyrer og andre tilsetninger
Hjemmelaget ren mat. Gi barnet ditt en god start på livet, og lag barnematen selv. Hjemmelaget barnemat krever hverken mye tid eller kunnskap,men kan derimot gi en fantastisk helsegevinst til det lille familiemedlemmet
Hjemmelaget babygrøt - næringsrik og enkel å lage. I reportasjen om palmeolje i barnegrøt som ble sendt på FBI, NRK, onsdag denne uken, kom det frem at noen foreldre reiser helt til Sverige for å handle grøt uten palmeolje
Da har jeg såvidt begynt med smaksprøver til lille Jonas som ble 4 måneder 26. januar. Han har suttet på en bit med vannmelon og fått en bitteliten most bit banan dunket i morsmelk
Hirseflak er naturlig rike på jern og derfor gode i den første babygrøten. De er også glutenfrie. Vår gutt, Ludvik, har fått denne grøten fra han var fire og en halv måned gammel
Vi lager noen ganger grøt til frokost, og nå er det gjerne havregrøt. Tidligere var det hirsegrøt, før vi begynte å spise havre igjen, og noen ganger blander jeg hirse og havre
Jeg var nylig en tur i København og fikk i den forbindelse også treffe Grete Edland Westerlund. Hun bor i København sammen med mannen sin Roland og sønn Aslak på ett år
Minstemann på 1 år har helt klart hatt amming som hovednæring, men nå har han begynt å spise endel mer enn bare en stor kveldsmat - da er han altetende stort sett og jeg har variert godt hva han spiser, fra hjemmelagde middager, leverpostei, egg, pudding, smootier osv
Kok opp melk og dryss i hirseflak. La det koke under stadig omrøring i ca. 10 minutter. Smak til med salt. Server hirsegrøt med smørøye, kanel og sukker
Hirsegrøt og moste dadler med bringebær som søtning. Endelig har jeg fått tak i hirsemel på helsekostbutikken, etter å ha vært innom en "million" ganger og de har vært utsolgt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.