Rent kjøtt er sunt, ogsvinindrefilet er godt og magert. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig medsvinefileten i ovnen, i like lang tid
Skulle lage middag til mamma kom hjem fra jobb en dag, og fikk beskjed om å bruke opp en svinindrefiletog noen grønnsaker i kjøleskapet, så da ble dette resultatet
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefilet av svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet av svin
Smør smaker helt fantastisk i pureer medrotgrønnsaker. For meg er det naturlig og spise sunt og spise ting som er forholdsvis lavt i kalorier (med noen hederlige unntak)
Brun svinefilet raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør. Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer
#indrefilet #okse #brokkolini #sopp #romanesko #smørsaus #hvitløk #oppskrift. Legg den over i en ildfast form, hell stekesaften over, kvern over pepper, ha på litt flaksalt og legg timiankvistene sammen med fileten
Krydre svinefileten godt med salt og pepper og brun den på alle sider i en stekepanne. Ta kjøttet ut og dekk til formen med aluminumsfolie, la kjøttet hvile mens du lager tilbehøret
Dynk med olivenolje og drys over salt og pepper. Legg poteter oggrønnsaker i en stor ildfast form. Dette er en enkel og god søndagsmiddag, lager seg nesten selv mens du nyter søndagen på sofaen
Og det ble mottatt med mye "mmm" begge gangene og "kan jeg få skje til sausen. Dessverre er ikke bildet så bra, men kjøttet, sausen og sausen er bare helt fantastisk nydelig så jeg var nødt til å lage et blogginnlegg om det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.