Som du ser på bildet, så er ikke deigen godt blandet - sånn skal det være. Lurer du pånoe så er det bare å titte på filmen nederst som jeg fant på youtube
* Legg bakepapir på kjøkkenbenken og stør godt med mel på. * Ta så gryta ut på en rist * Hvelv deigen over i formen og rist den på plass slik at den "legger" segNB
nå kommer det en oppskrift pånokneadbread (ikke knadd brød. ) denne gangen er det nok ikke noe "matpakkebrød" dette brødet passer best med litt smør og brunost til ettermiddagskaffen, eller til en kopp med rykende varm chilikakao som du finner oppskrift på HER
Har endelig fått prøvd meg pånokneadbread. Jeg har sett de mange oppskriftene til bloggen Mat på Bordet,så da Le crueset gryta kom fra nissen i år så måtte det testes ut, og det med hell
Jeg har ett forsøk bak meg på å lage dette brødet glutenfritt, men i dag, i dag så lyktes jeg. Eltefritt brød, kjelebrød, "Nokneadbread" - kjært barn har mange navn
Begynn med å veie opp ingrediensene, dette gjør du enkelt ved å sette bakebollen din på vekta og så har du oppi de forskjellige melsortene og frøene etter vekten som er annvist her i oppskriften
Stort sett har jeg jukset med brøddeig, men etter kokeboklanseringen av Martin Johanssons (Pain de Martin) Enklare brød med påfølgende bakekurs er jeg inspirert og i full gang med å bli en brødbaker
Sjekk om det er ferdig ved å stikke en grillpinne i tre, eller en tannpirker i kaken, og når den kommer ut helt ren, uten røre eller smuler av deig på, er den klar
Fordel røren godt i formen og strø gjerne noen ekstra bær på toppen. De syrlige bærene smaker godt i kombinasjon med det søte fra bananene, og skal du ut på tur er dette et supert alternativ til turkjeksen og sjokoladen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.