Heisann. Det er søndag allerede, med fri i morgen OG finvær meldt – så deilig. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Heisann. Jeg lagde dem så og si hver dag for en liten stund siden. (Nå er det imidlertid banana cookie dough som står på menyen – ikke spesielt bloggvennlig å ta bilde av, men si ifra om dere vil ha oppskrift)
Heisannoghoppsann. Da har jeg måkt utenfor, og nå ser jeg at det snart bør gjøres igjen. Fremgangsmåte Stek kyllingkjøttdeig med tomatpuré, krydder og frosne spinatputer
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt
Heisann, lagde en ny vri på lavkarbo rundstykker i går og de ble så gode med julebrunost på. ) Kom litt i julestemning, var jo veldig stas å få mail fra AniCura om at vi vant en julekalender til katt fra Trixie også
Heisann. Det er kanskje mange av dere som har middagsrester fra i går (det har vi), men om dere ikke har det og er klare for en smakfull og sunn middag så får dere det servert her
Heisann. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne. Tilsett brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i mindre stenger og en frossenpose med wokmiks
Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.