Sjokolade lages raskt, samtidig som det er en kreativ prosess der gjerne dine barn kan være med – det blir garantert en læringsrik, morsom og god opplevelse
Mørk sjokolade sies å være godt for blant annet hjertet og sammen med hasselnøtter ogtranebær så blir det litt sunnere helgekos, eller påskegodt i påskeegget nå som det snart er påske
Disse er sukkerfrie og søtet med honning, agavesirup og gojibær. Gojibær kan erstattes medtranebær. Smak til med alle ingredienser, minus goji og kokos
Disse er fylt medtranebærog hvit sjokoladeog er også kjempegode. De vanligste cookiesene er fylt medsjokoladebiter, oppskriften på dem finnes allerede på bloggen her
Cookies med havre, sjokoladeog bær. Ha i sjokoladeog bær. Knotten og jeg. Jeg har ikke prøvd å bruke tranebær i cookies før, men det skal jeg jaggumeg gjøre igjen
- Hakk sjokoladeog nøtter og bland inn sammen medtranebær. - Smelt smøret, og bland dette inn i havregrynblandingen sammen med sukker, hornsalt, vaniljesukker og kanel
Oppskrift Cookies medTranebærogSjokolade. – Bland begge sukkertypene med egget i en bolle, visp godt sammen, og hell deretter det smeltede smøret i sukkerblandingen
D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Søte kjeks som er myke/seige i midten fylt medsjokoladebiter, nøtter, tranebær etter eget ønske. Jeg har brukt hvit og mørk sjokolade, tranebærog hasselnøtter, men her er alt lov
Nydelige kokos med masse godt inni. Rør til slutt inn havregryn, hvit sjokolade, tranebærog kokos. Jeg var egentlig på jakt etter strikkeinspirasjon da jeg dumpet innom Doktor Ingrid og ble fristet av denne oppskriften
Varm opp melkeblandingen til kokepunktet gjen, tilsett honning, klem det meste av vannet ut av gelatinplatene og legg de i melkeblandingen mens du rører til alt er oppløst
Nam fra Søtmons Cookies medtranebærog hvit sjokolade. Legg ca ei spiseskje store klatter på et bakepapir med godt med mellomrom og stek de til de er gyldne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.