80 gram bygg/havreflak. Strø bygg/havreflak utover et stekebrett, og sett på 180 grader overvarme i ovn i 10-15 min, til gyllen farge og god lukt brer seg i huset. 80 gram bygg/havreflak
Valget falt på en havrestout, med havreflak ristet i oven på 175°C i 15 min. 3 kg 2/3 pale ale malt/ 1/3 maris otter0,7 kg havreflak0,1 aromatic malt, best malz0,1 kg krystallmalt0,3 kg svartmalt0,1 kg pale chocolate maltHumle
Derfor mesker jeg lavt for god utgjæring, og bruker 500g havreflak for å få litt munnfølelse. 0,5 kg havreflak (Økologiske, lettkokte). 0,5 kg havreflak (Økologiske, lettkokte)
100 gram mango i biter100 gram ananas i biter1 banan4 dl yogurt naturell1ts revet ingefærsaften av 1 lime6 isbitersktra mango til pynt2 ss havreflakSlik gjøres det. Hell smoothien i glass, og server med noen biter mango og havreflak 100 gram mango i biter
Derfor har jeg økt mengden havreflak til ett kg, fra 750 gram. 1,0 kg havreflak (750gr lett stekt i ovnen på 175 grader i ca 20 min). 1,0 kg havreflak (750gr lett stekt i ovnen på 175 grader i ca 20 min)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.