Dermed blir det brygging av årtes juleøl, en Old Ale. Oppskriften er basert på en artikkel på Norbryggforumet om Old Ale av Gahr Smith-Gahrsen (kun tilgjengelig for Norbryggmedlemmer), og er som følger
I dag brygges det havrestout. Garm Havrestout. Før jeg gikk i gang med bryggingen, ble gjæren jeg høstet i går tilsatt for å gjøre den klar til gjære havrestouten
Denne er laget av en Stout fra min venn Anders sitt bryggeri "Hymir". Dersom du ikke har tilgang på hjemmelaget stout vil også en Guinness gjøre nytten
Jeg brukte Bryggas einerøkte ørret som er levert av Son Brygge. Dette er et supersunt måltid, en smakfull forrett eller en spennende rett til et koldtbord
Til denne retten serverte vi Moet & Chandon Imperial champagne av beste sort…herlig kombinasjon. Endelig fikk jeg kloa i en fin breiflabbfilet og ikke nok med det…
Det brygges ikke noe særlig med påskeøl i Norge lenger. Brown Ale og Stout. For å si som en brygger sa en gang, ”ingen gidder å kjøpe påskeøl etter påske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.