Hasselnøtt melk er god å nøttete på smak. Bruk den feks i smoothie, baking og på frukostblanding. Start med å legge nøttene i bløt over natten, for å fjerne enzymer i skallet som er tungt fordøyelig for kroppen vår
♦ 6 ss chiafrø♦ 3 dl hasselnøttmelk / mandelmelk eller annen nøttemelk♦ 1 ss yaconsirup eller annet søtt♦ 1/2 ts ekte vaniljepulver- Dette blandes godt sammen og settes i kjøelskap over natten
Bruk den melken dere liker best, selv foretrekker jeg mandelmelk eller hasselnøttmelk. Det har blitt skikkelig kaldt her nå, men jeg skal ikke klage for det er fantastisk fint høstvær og naturen viser seg fra sitt aller peneste og mest fargerike nå i oktober
Bytt gjerne ut vann med nøttemelk som mandelmelk eller hasselnøttmelk, kokosmelk eller ferskpresset appelsinjuice for en fyldigere og mer smaksrik sjokoladepudding
Til disse hasselnøttcookiene har jeg brukt massen/pulpen som er igjen etter hasselnøttmelk, og de blir så gode, skikkelig seige i midten og harde i kantene
2 store never spinat1- 2 bananerSaften av en halv sitron ( eventuelt en hel om du er glad i det syrlige)En halv boks kokosmelk eller ca 2 - 3 dl rismelk/hasselnøttmelk eller lignendeEn ss udoce choice eller 1 ss linfrøoljeEn liten kvast sitronmelisse om du har det - men den er supergod uten også
), mandelmelk, cashewmelk, hasselnøttmelk, hampfrømelk og havremelk. Skal du gjøre én ting denne høsten for å få renere og finere hud og mer energi, bør du bytte ut melk med plantebaserte alternativer
5-6 dl valgfri melk, jeg brukte hasselnøttmelk. ) 5-6 dl valgfri melk, jeg brukte hasselnøttmelk. Alle de fine fargene på trærne gir meg en så god høstfølelse, og med mørket som sniker seg på får jeg lyst på krydder som nellik og kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.