Super duper grøt
Glutenfri matblogg
Glutenfri matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Er det ikke morsomt at man kan nesten hva som helst å koke så har man grøt ?
  • Her er et alternativ på en grøt som er så stappfull av næringsstoff som det går an og likevel er den mettende og kjempegod.
  • 1 dl glutenfri havregryn
  • 1/2 dl knuste linfrø (eller hele)
  • 1/2 neve gresskarkjerner
  • 1/2 dl solsikkerkjerner
  • 1/2 neve hakkede mandler eller andre nøtter
  • klype himalayasalt eller vanlig salt
  • 1 ts kardemomme
  • 3 dl melk eller nøttemelk. Oppskriften på mandelmelk finner du HER og hasselnøttmelk HER
  • Kok sakte opp og ha ev i mer melk om grøten blir veldig tykk.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.