Dette er en ganske basic oppskrift på Hasselbackpoteter. . Hasselbackpotetene stammer fra det svenske kjøkken, og ble først servert i restaurant Hasselbacken i Stockholm på 1940-tallet
Hasselbackpoteter har alltid vært en av favorittmåtene mine å tilberede poteter på. Kjempegodt til alle typer kjøtt, og potetene klarer seg selv i ovnen mens man gjør andre ting
hasselbackpoteter. til 6 personer. 1,2 kg villsvin. NB. På grunn av faren for trikiner må kjøttet fryses (-20° i 2 uker) og/eller gjennomstekes ved at det får en kjernetemperatur på mer enn 68°
Jeg brukte hasselbackpoteter i dag. Har fått skinkestek med ben, av svigermor på 2,7 kg. (Svigermor har kjøpt skinkestek til meg altså, jeg skal ikke kaste henne i ovnen
Igår hadde jeg tre herlige jenter på besøk for en skikkelig jentekveld. Det har blitt fast tradisjon og hver fredag samles vi hos meg for en slapp kveld foran tv med god mat, MYE prat og venninnekos
HASSELBACKPOTETER. Har hatt en nydelig høstdag ute på fjellet i Gudbrandsdalen. Høstfargene. rødt, gult og grønt blir stadig skarpere og fått masse frisk luft
Hasselbackpoteter. Hasselbackpoteter. Hasselbackpoteter ♫♪. En av de relative sannheter i den uforståelige verden av mat og vin som passer sammen er at
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.