Elghakk på fransk! Elghakk på fransk, hachis 500 g grovkvernet elgkjøtt En grovhakket løk 5 fedd hvitløk Tre--fire finkuttet gulrøtter 150 -200 g finkuttet sellerirot brun saus og viltsaus salt, pepper Ingers lille verden
Slow Food-Middag på Norsminde Kro Let sprængt kalvebrissel fra Solbjerg, med parmentier af lokale blomkål med vanilje Kveldens fjerde vin Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Hachis parmentier Når ost er smeltet og gyllen, er Hachisparmentieren klar til servering. Den mer generelle betegnelsen "hachis " betyr en rett der ingrediensene er hakket, skivet eller knust Gourmetens matblogg
Food History – Titanic’s Passengers’ Last SupperParmentier or Boiled New Potatoes. RMS Titanic sank on the 14th April 1912 only four days into her maiden voyage Remembering those fabulous retro recipes
FRANSK POTET- OG LØKSUPPE Hvis den blir servert varm heter den Potage Parmentier, hvis kald heter den Crème Vichysoisse. Denne suppen er så enkel at det går nesten ikke an Torilds mat
GULROTVICHYSOISSE Blir den servert varm, heter den Potage Parmentier. Vichysoisse er en fransk suppe som skal serveres kald
Hachis Parmontier Hakk løk og hvitløk og skjær squash i biter. Brun kjøttdeig, løk og hvitløk. Tilsett hermetiske tomater med kraft, squash, salt og krydder Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.