Kan spises alene, men smaker også godt med en skive serranoskinke på toppen. blant hvitkalkede hus med klatrende bougainvilla og sitrontrær i hagene, med blikket rettet mot havet
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Vannkefir og surdeigsbrød av spelt med upasturisert smør, ramsløkpurè og Røros lavpasturisert rømme. Jeg mesker meg med vannkefir, gelatin, upasturiserte oster og smør, og i dag har jeg til og med laget surdeigsbrød
Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
muffins med blåbær og bringebær. Smakav sommer. Nå begynner både blåbær, jordbær og bringebær å modnes i skogen, og det er mye godt en kan lage av alt det gode en finner i naturen
Alle ingrediensene kjøres glatt med en stavmikser eller du kan mose de med en morter. Innimellom tenkte jeg å lage noen temadager, hvor jeg har flere dager med samme tema
Disse smørbrødene lagde jeg forrige uke, men jeg rakk aldri å legge dem ut før nå. Jeg elsker Italienske smaker, og visste med en gang at jeg måtte bruke en kombinasjon av mine favoritter til denne utfordringen
Du kan velge om du vil riste skivene på stekepannen eller i brødristeren, men det smaker best når skivene er ristet, og det smaker best med et grovt brød
Start med å steke risen og smak til med krydderet. Det finnes jo uendelig med matretter fra Østen. ) Jeg syns dette er herlige smaker som ikke trenger noe kjøtt, men det kan du selvsagt tilsette om du ønsker
Smør brødskiver med smør (eller remulade) og legg på tilbehøret av salat. Rett og slett bare ferdig Fiskepudding kuttet i skiver, stekt på begge sider på et godt grovbrød med salat du er glad i
Her kommer tredje del medSmakav Østen som for mange er middagens høydepunkt, nemlig desserten. Jeg laget selvsagt noen ekstra av disse som jeg kunne kose meg med senere også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.