Kolonihagen er ikke bare et svært koseligspisested på Grünerløkka, de leverer også middager hjem. Hver uke plukker de de beste økologiske råvarene fra kvalitetsbeviste produsenter som melkeprodukter fra Rørås, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune og mye mer, og kjører dem ut til kundene sine
Heisann, håper det står bra til. Deilig med det fine været og helg. Vi startet med Rodeløkkens kolonihagervideretilBotanisk hage, Grøland, Bjørvika og endte opp på Pascal
Med grønnsaker levert fra Kolonihagen og en handletur på Bondens marked og Ultra i helgen har jeg satt sammen et økologiskfestmåltid med norske råvarer
I går var jeg på lunsj iregi av Super-Nature på Kolonihagen Frogner. Daily-life. Først fikkvinydeligøkologiskpai, noni- og goji-shot før John Opsahl holdt foredrag om Detox og vifikk smaksprøver på diverse supe smoothies
no, Middagshjelpen og Kolonihagen. Denne uken fikkvi månedens vinnermiddag. Siden den var så populær tenkte jeg det ville være hyggelig for dere å få oppskriften
Er det én ting jeg gleder meg til hvert år, når sommeren går på hell, så er det fersk suppe. Denne suppen er en klassiker som jeg tror de fleste norske hjem har tradisjon for
no, Middagshjelpen og Kolonihagen. Vi fortsetter å teste Godtlevert. no sin Grethe Roedemeny. Vi er strålende fornøyd og har spist tre kjempegode middager herfra også i denne uken
Her er paien brukt som picknick-matikolonihagen. Pai - er ikke det vanskelig og mye jobb da. Neida, ikkei det hele tatt - prøv denne, og den vil garantert bli en gjenganger
her er i alle fall en liten rapport fra kolonihagen, en kald og mørk vinterdagi januar. Når jeg sier "Kolonihage" tenker nok de fleste på frodige små hageflekker, masser av blomstrende busker, humler, bier, sommerfugler, frukttrær og grønsaker - alt i skjønn og harmoniskforening
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.