Pass på så den ikke er for varm, vi vil jo ta vare på alle fine enzymer og gode stoffer i honningen. Når den er varm tilsetter du de andre ingrediensene (bortsett fra honning) så de får samme temperatur
Da er det bare å kose seg og nyte all den gode norske maten, Lykkebobla. Med grønnsaker levert fraKolonihagen og en handletur på Bondens marked og Ultra i helgen har jeg satt sammen et økologisk festmåltid med norske råvarer
Jeg har boken hans fra før av og liker hvordan han legger frem fakta med gode kildehenvisninger. Når jeg fra før av sliter med mageproblemer, har jeg som regel sluttet med supermaten etter et par uker grunnet magen
no, Middagshjelpen og Kolonihagen. Gode råvarer og spennende smak. Enkelt å gi med barna frukt på skolen også og godt med litt oppskjært frukt når barna kommer hjem fra skolen eller til kvelds
Kjempegode kjøttboller fra Harry Dale på Løten. Svært gode råvarer og god smak. Vi har kåret ukens beste middag og det ble denne, med toppscore fra alle
Pluss for gode råvarer. no, Middagshjelpen og Kolonihagen. retter som lages på 30 - 45 minutter. Dag 3. Pris for en uke (3 middager til to voksne og to barn) kr. 139,-
Her er paien brukt som picknick-mat i kolonihagen. ca 300 g røkelaks - en skive, vakumpakket. 3 egg. Stek paien i 25-30 minutter (ikke varmluft). ca 300 g røkelaks - en skive, vakumpakket. 3 egg 2 dl melk
her er i alle fall en liten rapport frakolonihagen, en kald og mørk vinterdag i januar. Sneen lå i 75 cm høyde og det var ikke brøytet - mon tro brøytemannskapet tenkte at det ikke fantes mennesker som tydde til kolonihagen i -5 grader og lårhøyt sneføre
Nå har vi jobbet jevnt og trutt i kolonihagen og den er blitt mer "vår". Vi har satt inn 3 trær. Spinat, grønkål, 3 typer løk, kjørvel, masser av krydderurter, flere typer rabarbra, jordbær, stikkelsbær og selvfølgelig. 3. Bilder (C) Marit Næss Jørgensen 3
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.