For deg som likerhøye, mørke, saftige, mektige kaker, så kan du trygt lese videre. Jeg lovet jo å komme med en “skikkelig” kake som plaster på såret for forrige ukes knekkebrød
Vil du ha kaken høy – i fire lag – lager du oppskriften over og steker i to former. Kaken ble laget til bursdagen til en venninne, og oppskriften postes her som takk til alle dereder hjemme som følger med på bloggen min
Så passer fint å servere som langpannekake. Langpanne sjokoladekake denne veldig høy og fin. Smelt margarin og ha melken oppi slik at den til sammen får romtemperatur
Så dere på Hele Norge Baker i helgen. Det kom (selvsagt) ønske om å ha kake til kakeprogrammet, og siden det ble avgjort i siste liten, endte vi opp med to sorter brownies og fruktfat på bordet
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Jeg slo en slager for sjokolade og peanøtt igjen i dag. Dette er en fantastisk god kombinasjon. Dagens forrett, mens jeg ventet på at middagen skulle bli ferdig, ble nettopp sjokoladekrem med peanøttsaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.