Har faktisk aldri laget vaffler før, utenom på posemix, og vaffeljernet jeg har er helt nytt, kjøpte det da vi flyttet inn her men det er jo snart tre år siden, så jeg er stolt av meg selv som greide noe vellykket for første gang
#vaffler #frokost #grønnsaker #søndag #helg #vår #blogg #oppskrift #helse #littsunnere #kosthold. Men ikke la deg lure, vanilje kesam gjør susen og de smaker godt
Blogg. Skrell eplene og del dem i skiver, legg dem. i en bolle med vann og saften fra sitronen. Pisk egg og sukker til eggedosis og bland i smeltet smør, melk, sukker, en klype salt, kanel, bakepulver, vaniljesukker litt revet sitronskrell og tilsett mel til slutt
Og i stede for å steke de som pannekaker, hadde jeg lyst til å teste ut røren i vaffeljernet. Dette høres nok ganske spesielt ut, og det er det vel også i grunn, når jeg tenker meg om
Denne uka lagde jeg vaffler, og tenkte at det ville være en grei oppskrift til denne fine søndagen. Så målte jeg opp alt det “tørre” og hadde det i en bolle
Dette er en italiensk dessert, som består av vaniljepudding med jordbærsaus og den smaker nydelig. Panna cotta er kjapp og enkel dessert å servere når du skal ha gjester eller hvis du vil unne deg noe godt til dessert
Vi har funnet ut at man kan lage kjempe gode og sunne vaffler. Etter mye utrprøving av diverse oppskrifter og mengder har vi funnet ut at de mengdene med ingredienser som vi har satt opp nedenfor funker best for oss
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Disse er så godt som helt like «vanlige»kransekakestenger, i hvert fall sånn som jeg husker dem. Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
Det er viktig at du får fordelt massen så jevnt og flatt som mulig. men nå har jeg blant annet byttet ut hasselnøtter og mandler med gresskarkjerner og solsikkefrø
Denne dressingen er så og si helt lik på smak som dressingen du kjøper i butikken,. Enkel å lage er den også, den består enkelt og greit av majones, ketchup og dill
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.