Hønsegryte fra Toulouse
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • salt
  • nykvernet pepper
  • 3 ss melk
  • 100 g fersk loff uten skorpe
  • 4 hvitløkfedd
  • 200 g rå skinke
  • 2 egg
  • 1 ss hakket persille
  • 4 klyper nyrevet muskat
  • 2 løk
  • 4 kryddernellik
  • urtekvast av 1 laurbærblad, 1 timiankvist og 6 persillekvister
  • 2 gulrøtter, skrelte og skivet
  • 2 tynne stilkselleri, i store biter
  • 10 hele pepperkorn, hvite og sorte blandet
  • ristede loffskiver til servering

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.