Kva som er best, kva eg anbefaler, forskjeller, om man kan bytte med andre varianter, om det er sunt, kvifor eg ikkje bruker andre typer søtninger - spørsmålene er utrulig mange
Og kanskje har jeg jobbet litt for mye med en franskmann som snakker norsk. Men her har dere iallefall oppskriften på glutenfri gulrotkakemed olivenolje
Tilsett resten av det tørre vekselsvis med smeltet smør. Det er nesten så jeg ikke trenger å spørre hvilken kake de ønsker til bursdagene sine, for svaret har alltid vært gulrotkake
Jeg elsker denne direkte kommunikasjonen med følgerene mine. Du får se hvordan jeg faktisk lager maten som kommer på bloggen, ofte deler jeg oppskrifter og øvelser som kun kommer på snapchat
Bre glasuren ut over den kalde kaken og rull forsiktig kaken sammen fra langsiden. Denne gulrotkaken er enkel å lage, den smaker supergodt og blir bare enda bedre av å stå et par dager i kjøleskapet
(Hvis du ikke ønsker lange strimler med gulrøtter i kaken, så kan du kjøre strimlene i food processoren i et par sekunder) Tilsett miksen fra food processoren, og bland sammen med gulrøttene
Dette er oppskriften på "den klassiske gulrotkake", som i tillegg er helt melkefri dersom du velger å ikke toppe kaken medgulrotkakeglasurenPersonlig elsker jeg denne kaken
Smør over den avkjølte kaken og pynt med revet gulrot i tynne strimler. 1. Til denne oppskriften trenger du en langpanne 20x30cm og sett ovnen på 200 grader
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.