Laks medsoppog baconstuing. Stek soppog bacon i litt smør, ta det av varmen. 1 stk laks ca 20050 g bacon100 g sopp1 ss rømmesalt/peppersmørSalat**Stek laksen i godt smør til den er gylden og litt rosa inni, krydder med salt og pepper. Ha i 1 stor ss rømme og rør om. 100 g sopp
Stek soppen gyllen, før du tilsetter finhakket løk og hvitløk sammen medkålog surr det sammen i noen minutter til løken blir blank ogkålen begynner å falle litt sammen
Legg eplebitene i en gryteog strø over sukker og hell på eplemost. Råstekt kålmedsoppog ingefær. Stek grovstrimlet kål, så sjampinjonger og løk og avslutt med ingefær og soya
Krydre lakseskivene med salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Og så enkelt. Denne fantastiske laksen, som er en variant av Ole Martin Alfsen sin, serverer du med hjemmelagd potetmos og en grønn salat
Rens og del soppen i litt store biter, la den surre i litt olje til den begynner å få farge, tilsett tomatpure og la den få surre med et par minutter og hell det hele i gryten
Helstekt laks med purre og sitron er for meg den klassiske måten å tilberede laks på. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.