D Bli med og hiv deg ut i en verden av Franske Makroner. Det finnes mange oppskrifter på Franske Makroner og de fleste har samme ingredienser, men forskjellige mengder
Oppskrift fransk løksuppe5 løk skjært i rundinger, ca 1/2 cm tykke3-6 fedd hvitløk4 ss ekte smør1 liter kyllingkraft eller kraft på elg/hjort/øko storfe eller grønnsakkraft1 ts timian1/2 rosmarin1 ss dijonsennep2 ss arrowrotsalt og pepper etter smakSurr løken på svak varme i rikelig med ekte smør til den er gyldenbrun uten at den blir svidd
Jeg har fått skikkelig dilla på franske makroner så det kommer nok noen innlegg om det innimellom. Her har jeg laget en rosa utgave med swiss menringue smørkrem inni og den var nydelig
Det du trenger til smørkremen er. GURIMALLA DETTE ER GODT. BYE BYE SLANKEKUR. He er det ikke tid til snikksnakk om hvor makronene kommer ifra og opprinnelse bla bla bla
Hei hei. Ny uke og ny oppskrift. D. I dag skal dere få oppskriften på en muffins grunnoppskrift. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Bruker denne sjokolade smørkremen som fyll inni kaker, eller topping. Jeg til setter mer eller mindre kakao ettersom hvor mørk jeg ønsker å ha smørkremen
Jeg kjøpte med meg en fransk kokebok hjem med navnet. cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
Ingredienser. 150 gr eggehvite. 200 gr sukker. 200 gr mandler (males fint). 200 gr melis. Stekes i 150 grader i 12-13 minutter (antall minutter må du tilpasse til din ovn
Yes. Nå mestrer jeg endelig kunsten å lage brownies. Jeg har prøvd uendelig mange oppskrifter og er så fornøyd med denne – enkel, god, myk i midten og en tynn crispy skorpe på toppen – naaam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.