1. melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). 2. ha væsken i bolle. tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
Form horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. Dekk hornene med klede, og etterhev dem på et lunt sted i ca 20 minutter. Stek hornene midt i ovnen på 220 °C i ca 10 - 15 minutter
Heldigivs hadde jeg de nødvendige ingrediensene og fikk lagd sunne og grovehorn. Dette er viktig da melet jeg bruker er grovere enn vanlig hvetemel og det er lettere å få deigen tung og kompakt
Grovehorn med fyll er helt genialt å ha som niste, frokost, lunsj og kvelds. Legg de i en liten "bue" på stekebrettet slik at de får den riktige horn formen
Grovehorn med rug, fylt med pepperoni og ost. Del disse i åtte trekanter, fordel ost og pepperoni i en remse på hver bit, rull sammen hver bit og form horn
Form horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. Dekk hornene med klede, og etterhev dem på et lunt sted i ca 20 minutter. Stek hornene midt i ovnen på 220 °C i ca 10 - 15 minutter
Form horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. Dekk hornene med klede, og etterhev dem på et lunt sted i ca 20 minutter. Stek hornene midt i ovnen på 220 °C i ca 10 - 15 minutter
Form horn og legg dem på stekeplate med bakepapir. Dekk hornene med klede, og etterhev dem på et lunt sted i ca 20 minutter. Stek hornene midt i ovnen på 220 °C i ca 10 - 15 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.