-dette brødet må være det som har tatt lengst tid å lage av de jeg har prøvd. Grøss, syns det er helt pyton-er jo ikle helt vant med sånne kuldegrader lenger
Form deigen til to brød og legg brødene i smurte brødformer. Etterhhev brødene på et lunt sted i ca 40 minutter. Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200 °C i ca 45 minutter
Eltefritt brød må ver de beste brødene som finner. God sprø skorpa, og saftigt brød. Når brødet er ferdig etterheva vippe du det forsiktig fra bakepapiret og oppi den varme grytå/formå
Det er et grovt brød som er veldig, veldig godt. Brødet passer perfekt for en sunn og god frokost. Da får du mange rundstykker istedet for et stort brød
-). Det er et grovt brød som er veldig, veldig godt. TweetSkriv utE-postMerDel på TumblrLik dette. Putt deigen i en form, og stek den på 200 grader til brødet ser ferdig ut. Sånn cirka 30-60 min
Bakes ut og jeg la det i brødformer. Samtidig med brødbakkingen laget jeg også Blåbærpannekake i langpanne som jeg har skrevet oppskriften på tidligere her
og siden jeg er i en dritt-lei-brød periode, og siden min bedre halvdel har en ømfintlig mage for fint hvetemel ble det skikkelige grovbrød, helt uten siktet hvetemel
Etter beregning i brødskala-kalkulatoren på Opplysningskontoret for brød og korn. No Knead-metoden er utrolig rask og enkel, for selv om deigen står noen timer så er det ikke mye aktiv tid jeg trenger å bruke på den
Skriv utE-postFacebookTwitterLik dette. Veldig godt brød. Notert 9/1-14. 1 ml c-vit – ascorbinsyre,. 2 ss surdeig (jeg har surdeig i kjøleskapet, det blir brød uten også). Jeg deler i 8 runde brød. 2 ss surdeig (jeg har surdeig i kjøleskapet, det blir brød uten også)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.