Rens kyllingen før skinn og ben, og skjær i passe store biter. Stek først kyllingen i noen minutter. Legg tilsides kyllingen og stek grønnsakene et par minutter til de er møre
Søster Siri har minnet meg på facebook om denne metoden for grilling av kylling. Det er en fin måte å tilberede saftig og smakfull kylling, den dampes innenifra og grilles fra utsiden
Gourmetkylling fra Holte gård er ikke det verste vi vet. Tvertimot, dette er flotte velvoksne kyllinger med et smakfullt kjøtt, og vel noe av det beste du kan få tak i i Norge
Ingenting er vel bedre enn nygrilletkylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen
Derfor grilletkylling med salat og saltbakte poteter. 1 kyllingbryst per personSalatSpinatIsbergsalatDorritotomaterSjalottløkVinaigrette4 ss olje2 ss balsamico1 ts sennep1 ts honningsaltpepperAmandinepoteterKanskje en skive valnøtt- eller landbrød. 1 kyllingbryst
Kyllingen kan du grille eller steke selv eller du kan kjøpe en fedig grilletkylling, potetene kan kokes med skallet på dagen før, men potetsalaten er aller aller best når potetene er nykokte
Nå tenkte jeg å gi dere en oppskrift på noen nydelige kylling "kaker" som vi lagde her om dagen. Ha kyllingkjøttdeigen i en bolle og ha i tre-fire spiseskjeer vann
◊ Fjern skinn og bein fra kyllingen og riv kjøttet i passende biter. ◊ Ha salatblanding, løk, avokado, grapefrukt, kylling, fetaost og kruspersille i bollen med kylling
Marinert kyllingbiter i hjemmelaget tortilla, grillet paprika, bbq saus og salat. Grillet paprika. Hjemmelaget hot bbq saus, grillede paprika og marinerte kyllingbiter som er møre og svært smakfulle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.