Gresskarpai serveres kald eller ved romtemperatur og gjerne med en god klatt pisket krem oppå. I år feiret vi Thanksgiving sammen med en samling av våre kjære venner fra både USA, Sverige og Frankrike
Gresskarpai serveres kald eller ved romtemperatur og gjerne med en god klatt pisket krem oppå. Del gresskaret i to med en skarp kjøkkenkniv og skrap ut frøene
Endelig en gang fikk jeg somla meg til å lage Gresskarpai eller Pumpkin Pie som er en amerikansk kake / dessert som tradisjonelt blir laget på denne tiden av året, altså rundt Halloween og Thanksgiving
De får både kle seg ut, få masse godteri og spise masse godteri, alt på en kveld. Vi inviterte noen vennepar over og lagde en "skummel" middag, med zoombie-pøser og grønn spagethi, og da måtte vi jo selvfølgelig avslutte kvelden med gresskar pai
I dag er det Halloween, og hvorfor ikke prøve å lage en gresskarpai i ekte amerikansk stil. Paien får en himmelsk mousseaktig konsistens med deilige kryddersmaker og et lite hint av gresskar - det blir nesten ikke mer høst enn det
Server gresskarpai til Halloween. Denne paien er uten gluten og sukker. Glutenfri gresskarpai. Den er rik på fiber og proteiner fra både egg og melkeprodukter
Gresskar har jeg et litt ustabilt forhold til, og jeg laget en gang en hel gresskarpai som jeg endte med å kaste, fordi jeg syntes det smakte aldeles pøh…
og tenkte sist jeg lagde gresskarpai var det et evig kav og rense greskarfyll fra gresskar frø. noen ganger er det lov å jukse litt, denne gangen fant jeg på meny, gresskarpai fyll
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.