Gresskarpai
Storesøsters Kjøkken
Storesøsters Kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 paideig (se link)
  •  
  • Paifyll
  • 400-450 g gresskarpuré (fersk eller der boks)
  • 6 ss mel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 - 1 ts salt
  • 1 ts allehånde/allspice
  • 1 ts kanel
  • 1 ts raspet ingefær (kan også bruke pulver)
  • 1 ts muskat
  • 1/2 ts kardemomme
  • 2 ts vaniljesukker (eller vanilje)
  • 2 egg + 1 effektene
  • 1 dl hvitt sukker
  • 1/2 dl brunt sukker
  • 3 ss smør
  • 3 dl kremfløte
  • Sitronskall fra en økologisk sitron (appelsinskall kan også brukes)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.