Gresskarboller i tangzhong-stil
detgladekjokken.no
detgladekjokken.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Hvetemel
  • Melk
  • Sukker
  • Tørrgjær
  • Salt
  • Kardemomme
  • Gurkemeie
  • Romtemperert smør
  • Rød konditorfarge
  • Egg
  • Mandler
  • Jevning Hvetemel - 60 gram Melk - 3 dl Deig Hvetemel - 540 gram Sukker - 100 gram Tørrgjær - 1/2 pose Salt - 1 klype Kardemomme - 3 ts Gurkemeie - 1 ts Melk - 1,5 dl Romtemperert smør - 100 gram Rød konditorfarge - Noen dråper (kan sløyfes) Pensling og dekor Egg - Til pensling Mandler

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.