Clafoutis aux myrtilles (Clafoutis medblåbær). Greskyoghurtmed flytende honning og forskjellige typer nøtter er noe av det enkleste du kan lage, og noe av det beste jeg vet om
Hakk de karamelliserte nøttene i mindre biter og strø over yoghurten. Fremgangsmåte Stek valnøtter i en panne sammen med sukrin gold til den smelter, legg på et bakepapir med en klype salt over og avkjøl
Yoghurt bidrar med proteiner, kalsium, jod, B-vitaminer og fosfor. Jeg personlig er veldig glad i yoghurt, særlig gresk, og har alltid lurt på hva som er hovedforskjellene på de ulike yoghurttypene
Ha halvparten av yoghurten i glassene. Følg nøye med, slik at de ikke blir brent. av yoghurten. Ha nøttene på en stekeplate med bakepapir, og stek dem i ovnen i ca 30 minutter
For å finne spennende matoppskrifter som inkluderer yoghurt, kontaktet jeg produsenten Lindahls, som var først ute medgresk, tyrkisk og russisk yoghurt i Norge
Greskyoghurt FAGE Total fås nå kjøpt i Norge i ulike varianter, både i porsjonspakninger med honning, jordbærsaus eller blåbærsaus, og i naturellvarianter
Disse rundstykkene røres bare sammen med en slikkepott eller en sleiv, heves, tas ned på bakebordet og deles opp til rundstykker og legges på stekeplaten, og medyoghurt i baksten får du også en saftig og god bakst
Dekk pepperkakebitene i hvert glass med et par store spiseskjeer greskyoghurt. ♥ Greskyoghurt er tykk og kremete i konsistensen og fås kjøpt i de fleste norske matbutikkene
Da vil du elske dette konseptet med breakfast-to-go. Denne oppskriften er videreutviklet fra banankake med valnøtter og er super både som mellom måltid før trening og som frokost på vei til jobb
greskyoghurtmed byggryn, valnøtter og friske bær. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Byggryn er sunt og godt og kan brukes til såmangt alt fra supper, middager, grøt, desserter og frokost /lunsj Her kommer et frokost og lunsj tips med byggryn toppet medgreskyoghurt, valnøtter, friske bær (bringebær og jordbær) og honning
Ha i grønnsaksbuljong, parmesan, greskmatyoghurt og smak til med salt og pepper. Kjør grønnsakene med en stavmikser eller i en blender til en jevn og fin suppe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.